Ljudböcker

Låna till litteraturen

Är du student eller litteraturintresserad är du väl medveten om att böcker kan vara en dyr historia. Det gäller särskilt vid köp av inbundna verk, något som kostar betydligt mer än pocketversionerna. Samtidigt är böcker en intellektuell investering, vi blir lite klokare och något mer insiktsfulla för varje bok som vi läser. Böcker kan även vara en ekonomisk investering och något som är möjligt att tjäna pengar på. Det är fortfarande möjligt att göra fynd på antikvariat och därefter sälja boken vidare för ett betydligt högre belopp.

Köpa böcker trots att plånboken är tom

När du är student är det inte möjligt att skjuta upp litteraturinköpen någon längre tid. Böckerna behövs för att du ska kunna tillgodogöra dig studierna, och delta i de föreläsningar och eventuella grupparbeten som hör till en eventuell kurs. Hittar du ett fynd på ett antikvariat har du än mindre tid på dig. Har du inte tillräckligt med pengar och inte kan köpa boken är risken uppenbar att någon annan köper boken framför din näsa. I dessa situationer kan det därför vara en smart lösning att snabbt ansöka om ett lån för att finansiera bokinköpen.

Snabba lån för att köpa litteratur

Ska du ta ett lån för att köpa litteratur bör du ansöka om ett lån utan uc eftersom detta inte påverkar din kreditvärdighet. Du bör dessutom ansöka om ett lån med snabb utbetalning så att du omgående kan köpa din studielitteratur eller det fynd som du funnit på antikvariatet. Det finns ett stort antal långivare som kan betala ut ditt lån redan samma dag som du ansöker om lånen.

Var noga med att jämföra de olika långivarnas lånevillkor. Det är stor skillnad mellan de olika lånealternativen och du kan spara mycket pengar genom att välja rätt lån. Dessutom behöver du inte själv göra hela arbetet med att leta upp villkoren och räkna ut den effektiva räntan. Det finns ett antal mycket bra webbplatser som gör arbetet åt dig och där du snabbt och enkelt kan jämföra olika låneerbjudanden. När du har hittat den långivare som erbjuder de bästa villkoren kan du göra din låneansökan på mindre än tio minuter.