Populära bokserier

Ljudbokstjänster

När det kommer till ljudbokstjänster finns det flera att välja mellan. Vilken som är bäst är något alla måste avgöra själv. Det finns stora tjänster som fått väldigt högt betyg men de erbjuder då endast engelska böcker. Självklart finns det även ett antal svenska tjänster för alla som föredrar att endast läsa på svenska. Flera av tjänsterna erbjuder originalböcker som inte går att hitta på andra ställen.

Trots att det kostar en liten summa varje månad att använda de flesta tjänster erbjuder de vanligtvis en provperiod. Man kan alltså lyssna på ljudböcker under ett antal dagar utan kostnad och sedan bestämma sig ifall man vill fortsätta eller inte.

Populäraste ljudbokstjänster

För alla som letar efter svenska ljudbokstjänster finns det flera att välja mellan. Några av de populäraste är Bookbeat, Nextory och BokusPlay. De går alla att prova på ett par veckor innan man måste bestämma sig ifall man vill fortsätta använda tjänsten eller inte.

Alla som gillar engelska böcker har två stora ljudbokstjänster att välja mellan. Dessa är Audible och Storytel. De är också möjliga att prova gratis. Man får 30 dagar utan kostnad och sedan måste man bestämma ifall man vill fortsätta sitt medlemskap eller inte.